Dhomat

Dhome Standarte Dyshe

Kjo dhomë dyshe standarte përfshin komoditete te ndryshme si : Wifi , TV modern. Me një ballkon, kjo dhomë dyshe ofron gjithashtu nje banjo private per rehatin tuaj. Njësia ofron 1 krevat.

Apartament Me Ballkon

Ky apartament përbëhet nga 1 dhomë ndenjeje, 1 dhomë gjumi më vete dhe 1 tualet me dush dhe tualetin falas. Ushqimi mund të përgatitet në kuzhinë.
Njësia ofron 3 krevate.

Apartament - Kati 1

Aneks kuzhine e pajisur plotësisht përmban një sobë, një frigorifer, enë gatimi dhe një aparat për çaj dhe kafe. Kjo dhomë dyshe me ajër të kondicionuar përfshin një TV. Njësia ofron 1 krevat.

Dhome Katershe

Aneks kuzhine e pajisur mirë përmban një sobë, një frigorifer, enë gatimi dhe një krijues çaji dhe kafeje. Kjo dhomë katërshe me ajër të kondicionuar përfshin një TV me ekran të sheshtë me kanale kabllore. Njësia ofron 3 krevate.

Studio

Kjo studio përfshin një banjo private me dush dhe tharëse flokësh. Ushqimi mund të përgatiten në aneks kuzhine, e cila është e pajisur me një sobë, një frigorifer dhe enë gatimi. Njësia ofron 2 krevate.

Dhome Treshe Me Ballkon

Ky apartament përbëhet nga 1 dhomë ndenjeje, 1 dhomë gjumi më vete dhe 1 tualet me dush dhe tualetin falas. Ushqimi mund të përgatitet në kuzhinë, e cila vjen me një sobë, një frigorifer dhe enë gatimi. Njësia ofron 3 krevate.

Dhome Dyshe Me Ballkon

Mysafiret mund të bëjnë ushqim në aneks kuzhine të pajisur plotësisht që përmban një sobë, një frigorifer dhe enë gatimi. Dhoma e bollshme dyshe ofron ajër të kondicionuar, aparat për çaj dhe kafe, një ballkon me pamje nga qyteti. Njësia ofron 1 krevat.

FamilyDhome Familjare Me Ballkon

Kjo dhomë familjare përfshin një banjo private me dush dhe tharëse flokësh. Në aneks kuzhine, të ftuarit do të gjeni një sobë, një frigorifer dhe enë gatimi. Dhoma e gjërë familjare me ajër të kondicionuar ofron një TV me ekran të sheshtë. Apartamenti ka 3 krevate..